Giriş Kayıt
Andreas Grosch

Andreas Grosch


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Andreas Grosch, yapımcı, yapım yöneticisi.

Cani (2003), Cenazede Ölüm (2007), Kaçış (2006), Gençlik Ateşi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy Grosch
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.5 10,622

Yabancı
2008 Aksiyon Yapımcı 6.3 68,926

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Yapımcı 7.0 54,054

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Yapımcı 7.4 102,072

Satılık Çocuklar
2007 Suç Yapımcı 7.4 16,114

Beethoven'ı Anlamak
2006 Biyografi Yapımcı 6.8 12,311

Kara Kitap
2006 Dram Yapımcı 7.8 68,508

Rehine
2006 Biyografi Yapımcı 6.9 95,253

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Yapımcı 7.5 219,649
2006 Komedi Yapımcı 4.1 3,069
2006 Dram Yapımcı 6.2 809

Kontrat
2006 Dram Yapımcı 5.7 22,477

Ölü ya da Diri
2006 Aksiyon Yapımcı 4.8 41,700

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Yapımcı 6.2 22,669

Alacakaranlık
2006 Dram Yapımcı 6.0 12,671

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Yapımcı 5.1 22,264

Şanslı Slevin
2006 Suç Yapımcı 7.8 288,386

Aşka Sor
2006 Dram Yapımcı 5.8 8,838

Kaçış
2006 Aksiyon Yapımcı 7.4 94,007

Arapsaçı
2005 Komedi Yapımcı 6.4 13,426

Kontes
2005 Dram Yapımcı 6.7 5,859

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Yapımcı 5.4 8,408

Savaş Tanrısı
2005 Suç Yapımcı 7.6 277,974

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Yapımcı 6.9 20,502

Çıldırış
2005 Dram Yapımcı 7.1 103,656

Gençlik Ateşi
2005 Suç Yapımcı 5.5 17,443
2005 Suç Yapımcı 5.3 14,226

Kontrol
2004 Suç Yapımcı 6.2 6,836

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Yapımcı 6.7 8,941

Yedi Cüceler
2004 Komedi Yapımcı 4.7 5,179

İnfazcı
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 142,430
2004 Gerilim Yapımcı 6.5 328

Bir Nokta Sıfır
2004 Dram Yapımcı 6.1 5,338

İçimdeki Ben
2004 Gizem Yapımcı 6.1 10,015

Cani
2003 Biyografi Yapımcı 7.3 124,687
2002 Aksiyon Yapımcı 3.7 301

Bay Bakan
1998 Dram Yapımcı 6.2 326

Canavar
1996 Dram Yapımcı 7.0 2,195
1989 Dram Yapım Yöneticisi 8.6 1,369

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 80,867
1985 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 626
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019