Giriş Kayıt
Gus Grissom

Gus Grissom (43)


Oyuncu

Virgil Ivan Grissom, 03 Nisan 1926 Mitchell, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

Project Gemini: A Bridge to the Moon (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Virgil Ivan Grissom
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1926
Doğum Yeri: Mitchell, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Lt. Colonel Virgil Grissom | Virgil I. Grissom | V
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 6.7 656
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 2,681
2003 Belgesel Oyuncu 8.8 111
1989 Bilim-Kurgu 5.2 953
1989 Belgesel 8.2 4,268
1951 25 Biyografi Oyuncu 5.7 101
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019