Giriş Kayıt
Chris Grismer

Chris Grismer


Yönetmen, Yapımcı

Chris Grismer, yönetmen, yapımcı.

Vampir Günlükleri (2009), Kökenler (2013), Designated Survivor (2016), Kyle Xy (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yönetmen
Yapımcı
7.4 6,268
2017 Dram Yönetmen 6.2 404
2016 Korku Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,984
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.7 55,306
2016 Dram Yönetmen 7.3 8,675
2015 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.2 17,290

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 103,038
2013 Kısa Metraj 7.3 64
2011 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.2 9,165

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Yönetmen 7.5 140,499

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 258,742
2009 Dram Yönetmen 7.6 8,853
2009 Komedi Yönetmen 7.5 8,500
2006 Dram Yönetmen 7.6 26,768
2006 Suç Yönetmen 6.3 363
2000 Dram Yönetmen 8.3 17,368
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019