Giriş Kayıt
Marco Grillo

Marco Grillo


Sesler, Oyuncu

Marco Grillo, sesler, oyuncu.

Hamam (1997), Mükemmel Bir Gün (2008), Mai Stati Uniti (2012), Torno indietro e cambio vita (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Sesler 5.5 508

Kemerlerinizi Bağlayın
2014 Komedi Sesler 6.6 2,407
2012 Komedi Sesler 5.3 702

Şahane Misafir
2012 Dram Sesler 6.7 4,606
2009 Dram Sesler 6.4 2,108

Mükemmel Bir Gün
2008 Dram Sesler 6.5 1,311

Bir Ömür Yetmez
2007 Dram Sesler 6.7 4,042

Kutsal Yürek
2005 Dram Sesler 6.5 1,719

Karşı Pencere
2003 Dram Sesler 7.4 10,139

Cahil Periler
2001 Dram Sesler 7.4 8,009
2001 Komedi Sesler 6.9 80
1997 Dram Sesler 6.9 5,803

Nice Üzerine - Devam
1995 Oyuncu 6.3 70
1981 Komedi Sesler 6.3 315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019