Giriş Kayıt
Paul Griffiths-Davies

Paul Griffiths-Davies


Editör, Sesler, Editör

Paul Griffiths-Davies, editör, sesler, editör.

The Memoirs of Sherlock Holmes (1994), Hollyoaks (1995), The Last Showing (2014), "The Case-Book of Sherlock Holmes" The Eligible Bachelor (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Griffiths Davis | Paul Griffith Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Editör 2.7 359
2014 Gerilim Editör 5.1 1,249
1999 Dram Editör 5.8 1,479
1995 Dram Editör 5.1 3,600
1994 Suç Editör 8.7 5,752
1993 Suç Editör 6.8 768
1991 Suç Sesler 8.3 5,786
1981 Dram Editorial Department 8.6 5,825
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019