Giriş Kayıt
Zena Grey

Zena Grey (30)


Oyuncu

Zena Lotus Grey, 15 Kasım 1988 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Satılık Ruh (2010), Bak Şu Köpeğe (2006), Max Taşınıyor (2001), (1999) Kemik Koleksiyoncusu (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Zena Lotus Grey
Doğum Tarihi: 15 Kasım 1988
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 27 Komedi Oyuncu 5.4 1,354
2013 25 Dram Oyuncu 6.4 405
2011 23 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,083

Satılık Ruh
2010 22 Korku Oyuncu 4.8 18,385

Bak Şu Köpeğe
2006 18 Komedi Oyuncu 4.4 17,145
2006 18 Belgesel 7.6 121

Babamın Kabusu
2004 16 Komedi Oyuncu 6.5 51,821

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 376,737
2004 16 Dram Oyuncu 6.0 1,794

Max Taşınıyor
2001 13 Komedi Oyuncu 5.4 6,782

Yaz Aşkları
2001 13 Komedi Oyuncu 5.0 14,549

Kar Tatili
2000 12 Macera Oyuncu 5.0 10,701

Kemik Koleksiyoncusu
1999 11 Suç Oyuncu 6.7 142,169
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019