Giriş Kayıt
Heinrich Gretler

Heinrich Gretler (72)


Oyuncu

Heinrich Gretler, 01 Ekim 1897 Zürich-Hottingen, İsviçre doğumlu oyuncu.

Yem (1958), İnek Ve Ben (1959), (1930) Bir Pazar Günü (1930), (1961) Le cave se rebiffe (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1897
Doğum Yeri: Zürich-Hottingen, İsviçre
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 64 Komedi Oyuncu 7.2 882

İnek Ve Ben
1959 62 Komedi Oyuncu 7.2 1,178
1958 61 Komedi Oyuncu 7.1 46

Yem
1958 61 Suç Oyuncu 7.8 3,837
1955 58 Dram Oyuncu 6.5 147
1952 55 Suç Oyuncu 6.2 379
1952 55 Biyografi Oyuncu 6.2 25
1944 47 Dram Oyuncu 6.6 68

Dr. Mabuse'nin Vasiyeti
1933 36 Suç Oyuncu 7.9 9,955
1933 36 Komedi Oyuncu 6.5 67
1931 34 Suç Oyuncu 6.8 510

M - Bir Şehir Katilini Arıyor
1931 34 Suç Oyuncu 8.4 122,030
1930 33 Dram Oyuncu 7.1 26

Bir Pazar Günü
1930 33 Komedi Oyuncu 7.5 2,315
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018