Giriş Kayıt
Ron Gress

Ron Gress


Görsel Efekt, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ron Gress, görsel efekt, Özel efekt, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Makas Eller (1990), (1988) Zor Ölüm (1988), (1992) Oyuncaklar (1992), (1984) The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald A. Gress | Ronald Gress
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 485,151
2011 Belgesel Oyuncu 9.1 9

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 178,042

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 111,547
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 396,988

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 612,980

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Görsel Efekt 7.1 109,585

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 28,919

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,995

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 65,815

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 111,188
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,978
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 359,655

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
7.7 389,246

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 213,202

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Görsel Efekt 7.3 70,877
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 7,393

Oyuncaklar
1992 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,531

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 244,479

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Görsel Efekt 4.8 36,226

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Özel Efekt 4.9 35,931

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 110,280

Makas Eller
1990 Dram Görsel Efekt 7.9 402,498

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 159,800

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 691,806
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.5 2,733
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 3,504
1986 Macera Özel Efekt 6.6 372

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Görsel Efekt 5.7 21,997
1984 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 45,673
1984 Macera Görsel Efekt 6.4 21,012

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.5 9,705
1983 Macera Görsel Efekt 5.4 4,598
1981 Müzikal 6.5 4,016

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 72,333
Film Altyazıları
The Meg (3,429) Ant-Man and the Wasp (3,146) Apostle (2,544) The Spy Who Dumped Me (1,603) I Still See You (1,184) Destination Wedding (1,099) Deadpool 2 (1,061) The Equalizer 2 (1,022) Skyscraper (844) UFO (771)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018