Giriş Kayıt
Ron Gress

Ron Gress


Görsel Efekt, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Ron Gress, görsel efekt, Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu.

Makas Eller (1990), (1988) Zor Ölüm (1988), (1992) Oyuncaklar (1992), (1984) The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald A. Gress | Ronald Gress
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 488,952
2011 Belgesel Oyuncu 8.3 10

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 179,998

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 112,085
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 399,955

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 617,443

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Görsel Efekt 7.1 110,031

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 29,206

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 154,738

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 66,285

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 111,632
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 16,064
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 361,701

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
7.7 392,265

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 214,703

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Görsel Efekt 7.3 71,483
1994 Komedi Görsel Efekt 5.2 7,629

Oyuncaklar
1992 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,787

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 246,415

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Görsel Efekt 4.8 36,617

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Özel Efekt 4.9 36,442

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 111,979

Makas Eller
1990 Dram Görsel Efekt 7.9 405,780

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 160,866

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 698,630
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.6 3,026
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 3,588
1986 Macera Özel Efekt 6.6 375

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Görsel Efekt 5.7 22,298
1984 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 45,958
1984 Macera Görsel Efekt 6.4 21,268

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.5 9,815
1983 Macera Görsel Efekt 5.4 4,665
1981 Müzikal 6.5 4,497

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 72,889
Film Altyazıları
Roma (5,133) The House with a Clock in Its Walls (4,210) Venom (3,538) First Man (2,556) A Simple Favor (2,066) Bird Box (1,819) Lukas (1,432) Backtrace (1,396) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,331) The Predator (1,094)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,914) Vikings (3,074) The Flash (2,093) Arrow (1,919) The Protector (1,053) La Casa de Papel (1,023) Friends (991) Outlander (941) The Big Bang Theory (849) Black Mirror (775)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018