Giriş Kayıt
Ron Gress

Ron Gress


Görsel Efekt, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Ron Gress, görsel efekt, Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu.

Makas Eller (1990), (1988) Zor Ölüm (1988), (1992) Oyuncaklar (1992), (1984) The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald A. Gress | Ronald Gress
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 481,565
2011 Belgesel Oyuncu 9.1 9

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 176,465

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 111,093
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 394,126

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 608,822

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Görsel Efekt 7.1 109,123

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 28,608

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,135

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 65,276

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 110,550
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,794
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 357,429

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
7.7 386,127

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 211,537

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Görsel Efekt 7.3 69,724
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 7,393

Oyuncaklar
1992 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,509

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 242,728

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Görsel Efekt 4.8 35,993

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Özel Efekt 4.9 35,532

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 109,419

Makas Eller
1990 Dram Görsel Efekt 7.9 399,746

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 158,080

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 686,313
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.5 2,733
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 3,504
1986 Macera Özel Efekt 6.6 338

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Görsel Efekt 5.7 21,704
1984 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 45,377
1984 Macera Görsel Efekt 6.4 20,690

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.5 9,631
1983 Macera Görsel Efekt 5.3 4,128
1981 Müzikal 6.5 4,016

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 71,783
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018