Giriş Kayıt
Ron Gress

Ron Gress


Görsel Efekt, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Ron Gress, görsel efekt, Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu.

Makas Eller (1990), (1988) Zor Ölüm (1988), (1992) Oyuncaklar (1992), (1984) The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald A. Gress | Ronald Gress
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçiler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 481,785
2011 Belgesel Oyuncu 9.1 9

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 176,556

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 111,119
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 394,287

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 609,094

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Görsel Efekt 7.1 109,144

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 28,624

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,182

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 65,297

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 110,597
2000 Korku Görsel Efekt 4.8 15,892
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 357,575

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
7.7 386,318

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 211,613

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Görsel Efekt 7.3 69,724
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 7,393

Oyuncaklar
1992 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,513

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 242,833

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Görsel Efekt 4.8 36,011

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Özel Efekt 4.9 35,536

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 109,474

Makas Eller
1990 Dram Görsel Efekt 7.9 399,956

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 158,167

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 686,618
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.5 2,733
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 3,504
1986 Macera Özel Efekt 6.6 338

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Görsel Efekt 5.7 21,717
1984 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 45,399
1984 Macera Görsel Efekt 6.4 20,716

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.5 9,636
1983 Macera Görsel Efekt 5.3 4,443
1981 Müzikal 6.5 4,016

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 71,816
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018