Giriş Kayıt
Googy Gress

Googy Gress (60)


Oyuncu, Yapımcı

Francis Gress Jr., 11 Ağustos 1958 doğumlu oyuncu, yapımcı.

Vibes (1988), Babes in Toyland (1986), Vadedilmiş Ülke (1987), Maxie (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francis Gress Jr.
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1958
Diğer Bir İsmi: Francis 'Googy' Gress Jr.
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 57 Komedi Oyuncu 5.2 296
2013 55 Komedi Oyuncu 4.5 300
2012 54 Dram Oyuncu 6.6 1,602
2010 52 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 41
2010 Komedi Oyuncu 8.2 27,272

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 51 Komedi Oyuncu 6.4 146,014
2008 50 Dram Oyuncu 7.7 95,502
2008 50 Korku Oyuncu 3.1 864

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 49 Komedi Oyuncu 5.2 33,323
2007 49 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,461

Mavi Maskot
2007 49 Komedi Oyuncu 6.7 4,023
2006 48 Komedi Oyuncu 5.7 838

Gerçek Dedikodu
2005 47 Komedi Oyuncu 5.5 46,734

Takıldım Sana
2003 45 Komedi Oyuncu 5.8 48,054
2001 43 Komedi Oyuncu 4.7 38,064
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 562

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 42 Komedi Oyuncu 6.6 204,676

Şaşkın Dedektif
1999 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 67,380

Ed TV
1999 41 Komedi Oyuncu 6.1 38,323
1998 40 Komedi Oyuncu 5.3 28,464
1998 Dram Oyuncu 7.1 65,905
1998 40 Suç Oyuncu 6.4 3,285
1998 40 Aksiyon Oyuncu 6.6 359,717

Raptiye
1996 38 Komedi Oyuncu 6.9 70,057

Beyaz Adamın Laneti
1995 37 Dram Oyuncu 5.2 4,334

Amerikan Başkanı
1995 37 Komedi Oyuncu 6.8 47,068
1995 37 Macera Oyuncu 7.6 237,308
1995 Animasyon Oyuncu 7.6 6,250
1994 Oyuncu 7.7 3,878

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 35 Komedi Oyuncu 6.2 69,356
1992 34 Komedi Oyuncu 6.5 1,558
1989 31 Komedi Oyuncu 5.6 1,063
1989 31 Dram 7.1 1,377
1988 30 Fantastik Oyuncu 5.5 2,995

Vadedilmiş Ülke
1987 29 Dram Oyuncu 5.7 1,085
1986 Macera Oyuncu 5.4 2,455
1985 27 Komedi Oyuncu 5.4 898

Flamingo Çocuk
1984 26 Komedi Oyuncu 6.2 4,405
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018