Giriş Kayıt
Googy Gress

Googy Gress (60)


Oyuncu, Yapımcı

Francis Gress Jr., 11 Ağustos 1958 doğumlu oyuncu, yapımcı.

Vibes (1988), Babes in Toyland (1986), Vadedilmiş Ülke (1987), Maxie (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francis Gress Jr.
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1958
Diğer Bir İsmi: Francis 'Googy' Gress Jr.
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 57 Komedi Oyuncu 5.2 297
2013 55 Komedi Oyuncu 4.5 304
2012 54 Dram Oyuncu 6.6 1,664
2010 52 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 41
2010 Komedi Oyuncu 8.2 27,445

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 51 Komedi Oyuncu 6.4 146,884
2008 50 Dram Oyuncu 7.7 95,880
2008 50 Korku Oyuncu 3.1 866

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 49 Komedi Oyuncu 5.2 33,464
2007 49 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,468

Mavi Maskot
2007 49 Komedi Oyuncu 6.7 4,183
2006 48 Komedi Oyuncu 5.7 841

Gerçek Dedikodu
2005 47 Komedi Oyuncu 5.5 47,165

Takıldım Sana
2003 45 Komedi Oyuncu 5.8 48,225
2001 43 Komedi Oyuncu 4.7 38,304
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 571

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 42 Komedi Oyuncu 6.6 205,900

Şaşkın Dedektif
1999 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 67,803

Ed TV
1999 41 Komedi Oyuncu 6.1 38,547
1998 40 Komedi Oyuncu 5.3 29,031
1998 Dram Oyuncu 7.1 66,965
1998 40 Suç Oyuncu 6.4 3,316
1998 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 361,669

Raptiye
1996 38 Komedi Oyuncu 6.9 70,514

Beyaz Adamın Laneti
1995 37 Dram Oyuncu 5.2 4,373

Amerikan Başkanı
1995 37 Komedi Oyuncu 6.8 47,334
1995 37 Macera Oyuncu 7.6 239,136
1995 Animasyon Oyuncu 7.6 6,536
1994 Oyuncu 7.7 3,957

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 35 Komedi Oyuncu 6.2 69,825
1992 34 Komedi Oyuncu 6.5 1,568
1989 31 Komedi Oyuncu 5.6 1,072
1989 31 Dram 7.0 1,552
1988 30 Fantastik Oyuncu 5.6 3,026

Vadedilmiş Ülke
1987 29 Dram Oyuncu 5.7 1,100
1986 Macera Oyuncu 5.4 2,503
1985 27 Komedi Oyuncu 5.4 906

Flamingo Çocuk
1984 26 Komedi Oyuncu 6.2 4,449
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018