Giriş Kayıt
Rupert Gregson-Williams

Rupert Gregson-Williams


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Rupert Gregson-Williams, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Wonder Woman (2017), Savaş Vadisi (2016), Aquaman (2018), Otel Ruanda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Müzik 5.7 60,358

Eller Yukarı, Damat!
2023 Aksiyon Müzik 5.4 8,953
2022 Dram Müzik 8.0 26,034
2022 Komedi Müzik 5.8 622

Bekle Bizi Vahşi Doğa!
2021 Animasyon Müzik    

Gözlerinin Ardında
2021 Dram Müzik 7.2 73,978

Bir Eksik
2021 Komedi Müzik 6.6 42,288
2021 Animasyon Müzik 5.0 549

Sekiz Yüz
2020 Aksiyon Müzik 6.7 5,516

Hubie'nin Cadılar Bayramı
2020 Komedi Müzik 5.3 5,587
2019 Biyografi Müzik 6.2 6,398

Yeti Efsanesi
2019 Animasyon Müzik
Oyuncu
7.0 42,152
2019 Aksiyon Müzik 6.0 166,535
2019 Aksiyon Müzik 7.7 20,179
2018 Dram Müzik 5.4 1,292
2018 Aksiyon Müzik 6.8 516,504

Edepsiz Kuklalar
2018 Aksiyon Müzik 5.5 30,240
2018 Suç Müzik 5.3 25,090
2018 Komedi Müzik 5.2 24,426

Ruh Avcısı
2018 Suç Müzik 7.7 59,599
2017 Aksiyon Müzik 7.3 695,721
2017 Komedi Müzik 5.2 18,726

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Müzik
Müzik
8.1 586,708
2016 Biyografi Müzik 8.6 253,805

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Müzik 6.2 187,708
2016 Aksiyon Müzik 5.7 50,933

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Müzik 5.0 3,752
2015 Komedi Müzik 4.8 53,257

Sakar Koruma 2
2015 Aksiyon Müzik 4.4 40,821
2014 Komedi Müzik 7.1 1,005
2014 Komedi Müzik 7.2 6,053

Postacı Pat
2014 Animasyon Müzik 4.7 1,926

Karışık Aile
2014 Komedi Müzik 6.5 142,813

Kış Masalı
2014 Dram Müzik 6.1 56,519

Büyükler 2
2013 Komedi Müzik 5.4 167,680

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Müzik 6.4 95,155
2012 Komedi Müzik 8.4 62,763

Babasının Oğlu
2012 Komedi Müzik 5.5 107,937

Jack ve Jill
2011 Komedi Müzik 3.3 89,849

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Müzik 5.2 64,777

Hayatım Yalan
2011 Komedi Müzik 6.4 263,405

Büyükler
2010 Komedi Müzik 6.0 272,794

Tutsak
2009 Dram Müzik 6.1 7,933
2009 Komedi Müzik 6.0 17,486

Gerçek Masallar
2008 Komedi Müzik 6.0 100,773

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Müzik 5.6 212,969

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Müzik 5.8 75,712

Arı Filmi
2007 Animasyon Müzik
Müzik
6.1 178,114

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Müzik
Müzik
5.9 153,464

Tatil
2006 Komedi Müzik 6.9 320,823

Kumanda
2006 Komedi Müzik 6.4 354,036

Orman Çetesi
2006 Animasyon Müzik
Müzik
6.7 188,258

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Müzik 7.5 145,358

Otel Ruanda
2004 Dram Müzik 8.1 370,275

Kral Arthur
2004 Aksiyon Müzik 6.3 175,326
2004 Belgesel Müzik 8.6 15,157
2004 Aile Müzik 3.2 853

Sevgi Herşeydir
2003 Komedi Müzik 5.8 66,173

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Müzik
Müzik
5.8 1,017

Gerçeğin Rengi
2003 Dram Müzik 5.4 830
2003 Komedi Müzik 7.6 944

Suç Alemi
2003 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 5,639

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Müzik
Müzik
3.8 6,051

Bir Cenaze Dört Nikah
2002 Komedi Müzik
Müzik
6.5 5,107
2001 Macera Müzik
Müzik
6.7 4,046
2001 Suç Müzik 6.8 291,282
2001 Aksiyon Müzik 5.6 4,639

El Dorado Yolu
2000 Animasyon Müzik 6.9 106,587

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Müzik 6.2 20,532
1999 Komedi Müzik 5.1 3,029

Mısır Prensi
1998 Animasyon Müzik 7.2 144,718

Karınca Z
1998 Animasyon Müzik 6.5 163,303
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024