Giriş Kayıt
Natalie Gregory

Natalie Gregory (43)


Oyuncu

Natalie Gregory, 20 Ekim 1975 doğumlu oyuncu.

Alice in Wonderland (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1975
Takma İsmi: nat
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,532
1989 14 Dram Oyuncu 6.2 422

Oliver ve Arkadaşları
1988 13 Animasyon Oyuncu 6.7 39,646
1985 Macera Oyuncu 7.4 2,667
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019