Giriş Kayıt
Karin Gregorek

Karin Gregorek (77)


Oyuncu

Karin Gregorek, 26 Eylül 1941 Wendorf, Mecklenburg, Almanya doğumlu oyuncu.

"Um Himmels Willen" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1941
Doğum Yeri: Wendorf, Mecklenburg, Almanya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 57 Gerilim Oyuncu 7.3 6,061
1997 56 Komedi Oyuncu 7.7 140
1989 48 Dram Oyuncu 7.0 142
1980 39 Dram Oyuncu 7.1 30

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018