Giriş Kayıt
Karin Gregorek

Karin Gregorek (77)


Oyuncu

Karin Gregorek, 26 Eylül 1941 Wendorf, Mecklenburg, Almanya doğumlu oyuncu.

"Um Himmels Willen" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1941
Doğum Yeri: Wendorf, Mecklenburg, Almanya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 57 Gerilim Oyuncu 7.3 5,665
1997 56 Komedi Oyuncu    
1989 48 Dram Oyuncu 6.8 126
1980 39 Dram Oyuncu 7.2 28

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,372) The Sinner (2,175) Suits (1,980) Shameless (1,818) Castle Rock (1,655) La Casa de Papel (1,653) Fear the Walking Dead (1,490) Bodyguard (1,469) The 100 (1,430) Mayans M.C. (1,277)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018