Giriş Kayıt
Alan Gregg

Alan Gregg (49)


Yönetmen Asistanı

Alan Gregg, 04 Mayıs 1969 Dublin, İrlanda doğumlu yönetmen asistanı.

My Babysitter's a Vampire (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Postası
2013 Animasyon Çeşitli 7.2 45

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Çeşitli 7.1 3,240
2010 Macera Çeşitli 6.3 2,807
2005 Animasyon Çeşitli 4.9 5,378

Masum Aşk
1997 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 253
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018