Giriş Kayıt
Alan Gregg

Alan Gregg (49)


Yönetmen Asistanı

Alan Gregg, 04 Mayıs 1969 Dublin, İrlanda doğumlu yönetmen asistanı.

My Babysitter's a Vampire (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Postası
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 34

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Çeşitli 7.1 3,171
2010 Macera Çeşitli 6.3 2,543
2005 Animasyon Çeşitli 4.9 4,710

Masum Aşk
1997 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 238
Dizi Altyazıları
Shameless (2,615) The Sinner (2,260) Better Call Saul (1,936) A Discovery of Witches (1,544) Bodyguard (1,508) Castle Rock (1,299) La Casa de Papel (1,271) The 100 (1,214) Suits (1,053) Fear the Walking Dead (1,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018