Giriş Kayıt
Stuart Greer

Stuart Greer (58)


Oyuncu

Stuart Greer, 02 Aralık 1959 doğumlu oyuncu.

(2012) Kaçak (2012), (1997) Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), (2013) Homefront (2013), (2015) American Ultra (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1959
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,171
2014 Dram Oyuncu 8.1 17,078
2013 54 Aksiyon Oyuncu 6.5 95,900
2013 Dram Oyuncu 8.4 21,238
2012 53 Dram Oyuncu 5.7 303

Kaçak
2012 53 Dram Oyuncu 7.4 153,128

Sığınak
2011 52 Dram Oyuncu 7.4 81,001

Mekanik
2011 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 137,913

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 758,748
2007 48 Biyografi Oyuncu 7.3 394

Hasat Zamanı
2007 48 Korku Oyuncu 5.7 40,143

Zafere Doğru
2006 47 Biyografi Oyuncu 7.2 39,084
2006 47 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,514
2006 Suç Oyuncu 7.5 1,044
2005 46 Biyografi Oyuncu 7.4 3,335

Mavinin Kırk Tonu
2005 46 Dram Oyuncu 6.2 1,329
2004 45 Dram Oyuncu 6.0 1,787

Jüri
2003 44 Dram Oyuncu 7.1 84,031

Üçüncü Göz
2000 41 Dram Oyuncu 6.7 57,455

Unutulmaz Titanlar
2000 41 Biyografi Oyuncu 7.8 180,082
2000 41 Dram Oyuncu 7.4 26

Kaybetme Zamanı
1998 39 Gerilim Oyuncu 5.7 9,874
1998 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,590

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 38 Korku Oyuncu 5.7 119,721
1997 38 Dram Oyuncu 7.2 12,380
1996 37 Komedi Oyuncu 7.3 4,870
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,400
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018