Giriş Kayıt
Stuart Greer

Stuart Greer (58)


Oyuncu

Stuart Greer, 02 Aralık 1959 doğumlu oyuncu.

(2012) Kaçak (2012), (1997) Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), (2013) Homefront (2013), (2015) American Ultra (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1959
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 73,031
2014 Dram Oyuncu 8.1 16,921
2013 54 Aksiyon Oyuncu 6.5 95,253
2013 Dram Oyuncu 8.4 20,994
2012 53 Dram Oyuncu 5.7 111

Kaçak
2012 53 Dram Oyuncu 7.4 152,275

Sığınak
2011 52 Dram Oyuncu 7.4 80,382

Mekanik
2011 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 137,110

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 751,390
2007 48 Biyografi Oyuncu    

Hasat Zamanı
2007 48 Korku Oyuncu 5.7 39,779

Zafere Doğru
2006 47 Biyografi Oyuncu 7.2 38,781
2006 47 Aksiyon Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu    
2005 46 Biyografi Oyuncu 7.4 3,114

Mavinin Kırk Tonu
2005 46 Dram Oyuncu 6.0 1,138
2004 45 Dram Oyuncu 6.0 1,725

Jüri
2003 44 Dram Oyuncu 7.1 83,581

Üçüncü Göz
2000 41 Dram Oyuncu 6.7 57,119

Unutulmaz Titanlar
2000 41 Biyografi Oyuncu 7.8 179,134
2000 41 Dram Oyuncu 7.1 21

Kaybetme Zamanı
1998 39 Gerilim Oyuncu 5.7 9,502
1998 39 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,804

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 38 Korku Oyuncu 5.7 118,705
1997 38 Dram Oyuncu 7.2 11,689
1996 37 Komedi Oyuncu 7.3 4,501
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018