Giriş Kayıt
Alonzo Greer

Alonzo Greer


Oyuncu

Alonzo Greer, oyuncu.

(1992) Yırtık Rahibe (1992), (1993) Addams Ailesi 2 (1993), (1993) Ahlaksız Teklif (1993), (1993) Sliver (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alonzo E. Greer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaşın Sonu
2001 Dram Çeşitli 7.1 9,546
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,029

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Çeşitli 6.7 68,293
1993 Gerilim Çeşitli 5.0 26,061

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Çeşitli 5.9 56,051

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Çeşitli 6.3 77,639
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019