Giriş Kayıt
Rochelle Greenwood

Rochelle Greenwood


Oyuncu

Vancouver, British Columbia, Canada, Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Maison Ikkoku (1986) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vancouver, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 4.4 1,452
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 4,970
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,153
2012 Komedi Oyuncu 7.0 20

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Oyuncu 5.9 2,752

Üvey Baba
1987 Dram Oyuncu 6.8 11,261
1986 Animasyon Oyuncu 8.2 767
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019