Giriş Kayıt
Paul Greenwood

Paul Greenwood (79)


Oyuncu

Paul Greenwood, 02 Ağustos 1943 Stockton-on-Tees, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Rosie" (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1943
Doğum Yeri: Stockton-on-Tees, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 69 Dram Oyuncu 8.5 24
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,143
1981 38 Komedi Oyuncu 6.4 2,186
1974 31 Korku Oyuncu 6.2 2,458
1974 31 Korku Oyuncu 6.4 5,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022