Giriş Kayıt
Bruce Greenwood

Bruce Greenwood (62)


Oyuncu, Yapımcı

Stuart Bruce Greenwood, 12 Ağustos 1956 Noranda, Québec, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Oyun (2017), Kutup Macerası (2006), Spectral (2016), Sonsuz Aşk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stuart Bruce Greenwood
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Noranda, Québec, Kanada
Burcu: Aslan
Boyu: 1.84 m
8.3 (10 Oy)
  • Currently 166/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 62 Komedi Oyuncu 5.0 142

Batman: Gotham'ın Gaz Lambaları
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 9,952
2018 Dram Oyuncu 7.4 12,229
2017 61 Dram Oyuncu 6.8 8,117
2017 61 Biyografi Oyuncu 7.2 104,325

Kingsman: Altın Çember
2017 61 Aksiyon Oyuncu 6.8 223,058

Oyun
2017 61 Dram Oyuncu 6.6 62,451
2017 61 Biyografi Oyuncu 6.4 8,908
2017 61 Dram Oyuncu 3.1 5,243

Altın
2016 60 Macera Oyuncu 6.7 49,528
2016 60 Aksiyon Oyuncu 6.3 42,121
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 65,050

Gizli Dosya
2015 59 Biyografi Oyuncu 6.8 16,868

Babalar ve Kızları
2015 59 Dram Oyuncu 7.1 20,768

Kayıp Çocuk
2014 58 Suç Oyuncu 5.9 26,472
2014 58 Macera Oyuncu 6.6 4,011
2014 58 Dram Oyuncu 6.6 3,363
2014 58 Aksiyon Oyuncu 6.4 20,851

Sonsuz Aşk
2014 58 Dram Oyuncu 6.3 37,455

Challenger Faciası
2013 57 Dram Oyuncu 7.3 3,730

Şeytan Düğümü
2013 57 Biyografi Oyuncu 6.1 18,367
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 322

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 57 Aksiyon Oyuncu 7.7 442,964
2013 57 Dram Oyuncu 6.3 19

Babadan Oğula
2012 56 Suç Oyuncu 7.3 224,496

Uçuş
2012 56 Dram Oyuncu 7.3 300,184
2012 56 Dram Oyuncu 6.6 4,140
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 15,662
2012 56 Komedi Oyuncu 4.8 806

Yansıma
2011 55 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 1,395
2011 55 Gizem Oyuncu 7.0 318,440
2011 55 Korku Oyuncu 5.0 643

Benim Hikayem
2010 54 Dram Oyuncu 7.3 22,925

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 26,635
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,563

Salaklar Sofrası
2010 54 Komedi Oyuncu 5.9 90,591

Kestirme Yol
2010 54 Dram Oyuncu 6.6 10,316

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 54 Animasyon Oyuncu 8.1 48,093
2010 54 Belgesel Oyuncu 7.9 23
2009 53 Dram Oyuncu 7.4 900

Mao'nun Son Dansçısı
2009 53 Biyografi Oyuncu 7.3 6,926

Uzay Yolu
2009 53 Aksiyon Oyuncu 8.0 553,631
2008 52 Aksiyon Oyuncu 4.4 974
2008 Dram Oyuncu 6.7 430

Beni Orada Arama
2007 51 Biyografi Oyuncu 7.0 53,714

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 51 Aksiyon Oyuncu 6.5 203,791
2007 Dram Oyuncu 8.6 177,018
2007 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,271
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,482
2006 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 273,882

Bir Papaz Sevdim
2006 50 Dram Oyuncu 5.4 488

Kutup Macerası
2006 50 Macera Oyuncu 7.3 56,105

Efsane Adam
2005 49 Biyografi Oyuncu 7.8 48,687
2005 49 Biyografi Oyuncu 7.4 116,027
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 49 Macera Oyuncu 5.4 642
2005 Dram Oyuncu 6.3 223

Şampiyon Zebra
2005 49 Macera Oyuncu 5.2 14,540

Ben, Robot
2004 48 Aksiyon Oyuncu 7.1 458,750

Julia Olmak
2004 48 Komedi Oyuncu 7.0 11,502
2004 48 Dram Oyuncu 5.2 393
2004 48 Dram Oyuncu 6.0 1,224

Hollywood Polisleri
2003 47 Aksiyon Oyuncu 5.3 34,098
2003 47 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.1 475

Kor
2003 47 Aksiyon Oyuncu 5.5 85,399
2002 46 Dram Oyuncu 6.6 11,043

Diptekiler
2002 46 Korku Oyuncu 6.2 19,656

Hırçın Aşık
2002 46 Komedi Oyuncu 3.6 14,492
2002 Dram Oyuncu 6.1 772

Yakın Tehlike
2000 44 Dram Oyuncu 7.3 50,352

Vur Emri
2000 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 41,409

Cennetin Ötesi
2000 44 Dram Oyuncu 5.1 7,941
2000 44 Gerilim Oyuncu 5.4 1,954

Çifte Tehlike
1999 43 Suç Oyuncu 6.4 65,386

En Büyük Günah
1999 43 Suç Oyuncu 6.5 1,334
1999 43 Suç Oyuncu 6.2 2,199

Sıra Bana Gelmeden
1998 42 Korku Oyuncu 5.6 19,261
1997 Dram Oyuncu 5.9 119

Sürpriz Babalar
1997 41 Komedi Oyuncu 5.2 13,662

Saklanan Gerçek
1997 41 Dram Oyuncu 5.2 115

Başka Bir Dünya
1997 41 Dram Oyuncu 7.6 29,857
1996 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,539
1994 38 Dram Oyuncu 7.1 16,500

57 Numaralı Yolcu
1992 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 41,790
1992 Komedi Oyuncu 8.3 6,856

Vahşi Orkide
1989 33 Dram Oyuncu 4.6 10,369

Rambo
1982 26 Aksiyon Oyuncu 7.7 200,151
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,054

Huckleberry Finn ve Arkadaşları
1979 Macera Oyuncu 8.2 387
1979 23 Macera Oyuncu 5.9 1,811
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019