Giriş Kayıt
Bruce Greenfield

Bruce Greenfield


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Bruce Greenfield, yönetmen asistanı, yapımcı.

Savaşçılar (1979), Mannequin: On the Move (1991), The Late Shift (1996), Against the Wall (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Gerilim Yapımcı 5.7 262
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 2,781
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 2,105
1991 Fantastik Yönetmen Asistanı 4.2 5,323
1991 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,652

Savaşçılar
1979 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 86,129
1978 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019