Giriş Kayıt
Michael Greenburg

Michael Greenburg


Yapımcı, Senarist

Scarsdale, New York, USA, Scarsdale, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1986), MacGyver: Lost Treasure of Atlantis (1994), MacGyver: Trail to Doomsday (1994), Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scarsdale, New York, USA
Doğum Yeri: Scarsdale, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Yapımcı 8.1 4,889

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.4 76,475
1997 Aksiyon Yapımcı 8.3 2,582
1994 Aksiyon Yapımcı 6.4 1,255
1994 Aksiyon Yapımcı 6.5 1,745
1986 Aksiyon Yapımcı 4.4 8,054

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yapımcı 7.7 32,208
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019