Giriş Kayıt
Jim Green

Jim Green


Yapımcı

Jim Green, yapımcı.

"O" (1990), Çifte Bela (1993), Büyümenin Bedeli (2000), (2016) On Wings of Eagles (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.6 506
2004 Dram Yapımcı 4.9 286

Büyümenin Bedeli 2
2004 Komedi Yapımcı 4.6 410

Büyümenin Bedeli
2000 Komedi Yapımcı 5.1 589
1999 Komedi Yapımcı 6.4 124

Çifte Bela
1993 Macera Yapımcı 5.9 2,831

Yanlış Hüküm
1993 Suç Yapımcı 6.3 145
1991 Suç Yapımcı 7.0 411

"O"
1990 Dram Yapımcı 6.9 100,886

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yapımcı 6.3 27,101
1982 Suç Yapımcı 6.4 175
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019