Giriş Kayıt
Jenna Leigh Green

Jenna Leigh Green (48)


Oyuncu

Jennifer Leigh Greenberg, 22 Ağustos 1974 West Hills, California, ABD doğumlu oyuncu.

First Shot (2002), Sabrina, the Teenage Witch (1996), (2018) Skin (2018), (2019) The Loudest Voice (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Leigh Greenberg
Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1974
Doğum Yeri: West Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jenna J. Leigh | Jenna Leigh
Burcu: Aslan
Boyu: 1.63 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 47 Aksiyon Oyuncu 3.9 85
2021 47 Gerilim Oyuncu 6.6 155
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 13,607
2018 44 Biyografi Oyuncu 6.9 22,974
2018 44 Dram Oyuncu 6.9 75
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 18
2016 42 Oyuncu 5.6 816
2015 41 Biyografi Oyuncu 5.6 5,693

Yine mi Sen?
2010 36 Komedi Oyuncu 5.7 52,482
2002 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 555
1996 Komedi Oyuncu 6.7 39,557
1994 Suç Oyuncu 6.0 2,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022