Giriş Kayıt
Jeffrey Green

Jeffrey Green


Yapımcı, Sesler, Senarist

Jeffrey Green, yapımcı, sesler, senarist.

Cehennemi Yaşamak (2010), Tehlikeli Uçuş (2012), True Bloodthirst (2012), The Penny Dreadful Picture Show (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı 3.8 411
2014 Macera Yapımcı 3.3 427
2014 Aksiyon Yapımcı 3.2 368
2013 Korku Yapımcı 5.0 756
2013 Aksiyon Yapımcı 3.5 370
2013 Aksiyon Yapımcı 2.6 333
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.2 1,486

Tehlikeli Uçuş
2012 Aksiyon Yapımcı 3.9 3,488

Cehennemi Yaşamak
2010 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,666

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Sesler 6.7 4,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019