Giriş Kayıt
Steven Grayhm

Steven Grayhm (38)


Oyuncu

Steven Grayhm, 14 Ocak 1981 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Journey to the Center of the Earth (2008), House of Dust (2013), Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi (2004), Wyatt Earp's Revenge (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1981
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Onur Madalyası
2018 Belgesel Oyuncu 8.5 1,010
2015 Dram Oyuncu 6.1 7,477
2013 32 Korku Oyuncu 3.7 558
2012 31 Dram Oyuncu 4.5 1,562
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 37,552

Soy Ağacı
2011 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,755
2011 30 Dram Oyuncu 3.4 372

7 ölümcül Günah
2010 Dram Oyuncu 6.1 398
2010 29 Dram Oyuncu 6.2 332
2010 29 Komedi Oyuncu 6.2 2,395
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,507

Akılalmaz Cinayet
2007 26 Dram Oyuncu 4.5 210

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Oyuncu 7.4 5,468

İki Fıstık
2004 23 Suç Oyuncu 5.6 118,969

Taken 1
2002 Dram Oyuncu 7.9 18,331
2002 21 Suç Oyuncu 7.9 12,080
2001 Macera Oyuncu 7.5 109,400
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019