Giriş Kayıt
David Barry Gray

David Barry Gray


Oyuncu

David Barry Gray, oyuncu.

Acemi Dedektif (1994), S.F.W. (1994), Bay Mükemmel (1993), Soldier Boyz (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram 6.0 41
2014 Gerilim 2.4 375
2013 Komedi Oyuncu 2.7 429
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 19,836
2008 Dram Oyuncu 6.7 1,155

Çayır Köpekleri
1997 Dram Oyuncu 7.6 7,108
1995 Biyografi Oyuncu 7.1 27,114
1995 Suç Oyuncu 6.9 18,067
1995 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,013
1994 Komedi Oyuncu 5.9 4,541

Acemi Dedektif
1994 Komedi Oyuncu 5.1 5,942

Bay Mükemmel
1993 Komedi Oyuncu 5.9 2,919
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,588
1989 Aksiyon Oyuncu 6.7 71

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,930
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019