Giriş Kayıt
Fred Graver

Fred Graver


Senarist, Yapımcı

Fred Graver, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 2.2 76
2011 Belgesel Çeşitli 8.2 108
2001 Belgesel Yapımcı 6.2 688
1999 Belgesel Çeşitli 7.5 120
1993 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 131
1993 Komedi Senarist 7.5 3,655
1990 Komedi Senarist 8.1 8,768

Cheers 1
1982 Komedi Senarist 7.9 42,937
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019