Giriş Kayıt
Jeannick Gravelines

Jeannick Gravelines


Oyuncu, Kameraman

Jeannick Gravelines, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.4 85
2017 Komedi Kameraman 6.2 293

Mutlu Azınlık
2010 Romantik Kameraman 5.6 1,328
2009 Komedi Oyuncu 6.4 3,174
2008 Dram Oyuncu 6.8 484
2008 Dram Oyuncu 7.2 1,353

Öldüren Tutku
2006 Dram Kameraman 5.0 524

Orkestra Koltukları
2006 Komedi Kameraman 6.8 3,818
2005 Dram Oyuncu 6.0 164
2001 Kameraman
Oyuncu
6.7 588
2000 Dram Oyuncu 5.6 63

Belki
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,442
- Komedi Oyuncu 5.7 106
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018