Giriş Kayıt
Jeannick Gravelines

Jeannick Gravelines


Oyuncu, Kameraman

Jeannick Gravelines, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.3 94
2017 Komedi Kameraman 6.2 331

Mutlu Azınlık
2010 Romantik Kameraman 5.6 1,340
2009 Komedi Oyuncu 6.4 3,213
2008 Dram Oyuncu 6.8 485
2008 Dram Oyuncu 7.2 1,359

Öldüren Tutku
2006 Dram Kameraman 5.0 530

Orkestra Koltukları
2006 Komedi Kameraman 6.8 3,855
2005 Dram Oyuncu 6.0 166
2001 Kameraman
Oyuncu
6.7 590
2000 Dram Oyuncu 5.6 63

Belki
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,452
- Komedi Oyuncu 5.7 111
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018