Giriş Kayıt
Kevin Grantz

Kevin Grantz


Oyuncu

Kevin Grantz, oyuncu.

Zirve Mücadelesi (2000) yapımıyla biliniyor.

Kevin Grantz, 13 Ocak 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 13 Ocak 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zirve Mücadelesi
2000 Dram Oyuncu 7.0 21,848
1999 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,209

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 Aksiyon Oyuncu 4.3 25,305
1993 Suç Oyuncu 8.6 10,357
1988 Dram Oyuncu 7.2 346
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019