Giriş Kayıt
Moira Grant

Moira Grant


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Moira Grant, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Jack of All Trades (2000), Cleopatra 2525 (2000), Murder in Greenwich (2002), (2002) Balinanın Sırtında (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 8.5 54,859

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Yapımcı 8.5 112,892

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Yapımcı 8.5 201,899

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Yapımcı 7.7 31,581

30 Gün Gece
2007 Korku Yapım Yöneticisi 6.6 154,411
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 5,045

Karabasan
2005 Dram Yapım Yöneticisi 4.2 28,378

Balinanın Sırtında
2002 Dram Çeşitli 7.6 37,285
2002 Suç Çeşitli 6.3 1,216
2000 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.0 1,774
2000 Macera Çeşitli 7.9 2,459

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Çeşitli 6.8 37,474

Herkül: Efsanevi Seyahatler - Herkül ve Kayıp Krallık
1994 Fantastik Çeşitli 6.7 1,892

Herkül ve Amazonlar
1994 Fantastik Çeşitli 6.6 2,396

Piyano
1993 Dram Çeşitli 7.6 72,228
1992 Dram Çeşitli 5.9 417

Masamdaki Melek
1990 Biyografi Çeşitli 7.6 5,831

Labirent
1986 Macera Oyuncu 7.4 111,183
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019