Giriş Kayıt
Deborah Grant

Deborah Grant (71)


Oyuncu

Deborah Grant, 22 Şubat 1947 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kod Adı: Londra (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1947
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: Londra
2016 69 Aksiyon Oyuncu 5.9 117,022
2012 65 Belgesel Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,834
2000 Dram Oyuncu 5.0 878
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,389
1995 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,331

Skandal
1989 42 Dram Oyuncu 6.5 3,851
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,085
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018