Giriş Kayıt
Richard Grandpierre

Richard Grandpierre


Yapımcı, Senarist

Richard Grandpierre, yapımcı, senarist.

İşkence Tarikatı (2008), Kurtların Kardeşliği (2001), Onlar (2006), Dante 01 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Yapımcı 5.2 54
2018 Dram Yapımcı 7.2 25,037
2016 Yapımcı 4.9 290
2016 Komedi Yapımcı 4.8 1,182

Buz ve Gökyüzü
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 446
2015 Yapımcı
Senarist
4.9 491
2014 Komedi Yapımcı 4.4 349

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Yapımcı 6.4 18,126

Suç Şehri
2013 Suç Yapımcı 6.7 16,621

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez
2012 Komedi Yapımcı 6.5 4,546
2012 Yapımcı 5.7 298
2011 Komedi Yapımcı 5.4 2,621
2011 Komedi Yapımcı 5.6 386
2010 Yapımcı 5.8 1,363
2009 Macera Yapımcı
Senarist
4.5 1,025

İşkence Tarikatı
2008 Dram, Gerilim, Korku Yapımcı 7.1 74,623
2008 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.9 5,508

Onlar
2006 Korku Yapımcı 6.5 27,568

Çılgın Polis
2006 Komedi Yapımcı 6.3 1,810

Kutsal Bakire
2004 Dram Yapımcı 5.0 4,168
2004 Dram Yapımcı 6.7 2,733

Dönüş Yok
2002 Suç Yapımcı 7.4 107,415

Kurtların Kardeşliği
2001 Macera Yapımcı 7.1 58,875
2001 Korku Yapımcı 5.0 1,132
1996 Komedi 7.2 3,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019