Giriş Kayıt
Greg J. Grande

Greg J. Grande


Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Greg J. Grande, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Cougar Town (2009), Switched at Birth (2011), Baby Daddy (2012), Melissa & Joey (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg Grande
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.3 14,331
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 18,201
2016 Aile Yapım Tasarımcısı    
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 6,437
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 740
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 1,247
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 910
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.2 877
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,746
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 8,852
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 1,844
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 1,543
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 17,703
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.3 959
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 9,687
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 7,752
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.2 9,235
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 21,561
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.9 1,745
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 16,659
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 1,043
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 38,636
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 7.6 8,889
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 724
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.6 5,527
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 139
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 6,494
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 84
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 4,538
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.0 39,029

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 224,612
1998 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
5.9 1,077

İlk Canilik
1995 Dram Set Dekoratörü 7.3 24,559

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Set Dekoratörü 8.9 660,928

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 18,674
1991 Suç Set Dekoratörü 6.8 2,932
1990 Komedi Set Dekoratörü 7.1 18

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Set Dekoratörü 8.0 19,024
1989 Suç Set Dekoratörü 5.5 191
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.3 77,175
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019