Giriş Kayıt
Gina Grande

Gina Grande


Gina Grande,

(2006) Ahmaklar (2006), (2003) Ölümle Yaşam Arasında (2003), (2004) Zafer Gecesi (2004), (2006) Teksas Katliamı: Başlangıç (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 7.3 304

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Çeşitli 3.5 19,770

Ustura
2010 Aksiyon Çeşitli 6.6 181,623

Av
2010 Aksiyon Çeşitli 6.4 198,531
2010 Biyografi Çeşitli 8.3 24,608

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Çeşitli 6.3 13,115

13. Gün
2009 Korku Çeşitli 5.6 88,518
2008 Dram Çeşitli 7.7 2,495
2008 Suç Çeşitli 7.2 283

Otostopçu
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 38,336

Arayış
2006 Gizem Çeşitli 4.8 11,110

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Çeşitli 5.9 63,785

Ahmaklar
2006 Macera Çeşitli 6.6 131,106
2006 Komedi Çeşitli 5.4 4,746

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Çeşitli 5.5 5,431

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.3 53,993

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 18,505

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Çeşitli 7.6 101,215

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Çeşitli 7.6 48,299

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Çeşitli 5.9 31,801

Çaylak
2002 Dram Çeşitli 7.0 29,760

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Çeşitli 5.5 98,874
2001 Western Çeşitli 5.7 238
2000 Aksiyon Çeşitli 2.5 384
2000 Komedi Çeşitli 6.8 30,054
1999 Komedi Çeşitli 6.4 618
1998 Komedi Çeşitli 5.0 7,683
1998 Komedi Çeşitli 6.5 285
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019