Giriş Kayıt
Daisy Granados

Daisy Granados (80)


Oyuncu

Daisy Granados, 09 Aralık 1942 Cienfuegos, Küba doğumlu oyuncu.

Az Gelişmişliğin Anıları (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 1942
Doğum Yeri: Cienfuegos, Küba
Diğer Bir İsmi: Daysi Granados
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Havana'da 7 Gün
2012 70 Dram Oyuncu 6.0 4,111
2012 70 Gizem Oyuncu 5.1 265
2007 65 Komedi Oyuncu 7.2 102
2003 61 Oyuncu 6.9 117

Nothing More
2001 59 Komedi Oyuncu 6.4 355
2000 58 Komedi Oyuncu 6.0 168
1997 55 Komedi Oyuncu 5.9 225
1994 52 Komedi Oyuncu 7.3 80
1988 46 Komedi Oyuncu 6.3 121
1988 46 Dram Oyuncu 5.2 125
1986 44 Dram Oyuncu 6.7 93
1982 40 Dram Oyuncu 5.9 143
1979 37 Dram Oyuncu 6.9 153
1969 27 Dram Oyuncu 5.8 151

Az Gelişmişliğin Anıları
1968 26 Dram Oyuncu 7.6 4,370
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023