Giriş Kayıt
Andrew Grainger

Andrew Grainger


Oyuncu

Andrew Grainger, oyuncu.

(2001) Casus Oyunu (2001), (2018) Meg: Derinlerdeki Dehşet (2018), (2016) Shannara Günlükleri (2016), (2001) Sıradışı Sanıklar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meg: Derinlerdeki Dehşet
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 81,913

6 Gün
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 12,912

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 48,457
2015 Aksiyon Oyuncu 8.5 53,830
2015 Belgesel Oyuncu 7.1 174
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 876
2014 Dram Oyuncu 6.8 83

Kayıp Şampiyon
2014 Dram Oyuncu 7.5 5,038
2010 Dram Oyuncu 5.8 4,686
2009 Aile Oyuncu 5.0 984
2008 Aksiyon Oyuncu 5.6 457

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 132,970

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Oyuncu 6.5 32,766
2001 Macera Oyuncu 6.9 3,183
2000 Macera Oyuncu 6.7 728
1992 Dram Oyuncu 5.0 778
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,776
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,375
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018