Giriş Kayıt
Andrew Grainger

Andrew Grainger


Oyuncu

Andrew Grainger, oyuncu.

(2001) Casus Oyunu (2001), (2016) Shannara Günlükleri (2016), (2018) Meg: Derinlerdeki Dehşet (2018), (2001) Sıradışı Sanıklar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meg: Derinlerdeki Dehşet
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 52,636

6 Gün
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 12,333

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 47,837
2015 Aksiyon Oyuncu 8.5 52,761
2015 Belgesel Oyuncu 7.1 173
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 864
2014 Dram Oyuncu 6.8 81

Kayıp Şampiyon
2014 Dram Oyuncu 7.5 4,981
2010 Dram Oyuncu 5.8 4,636
2009 Aile Oyuncu 5.0 981
2008 Aksiyon Oyuncu 5.6 455

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 132,231

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Oyuncu 6.5 32,548
2001 Macera Oyuncu 6.9 3,159
2000 Macera Oyuncu 6.7 725
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,727
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,352
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018