Giriş Kayıt
Andrew Grainger

Andrew Grainger


Oyuncu

Andrew Grainger, oyuncu.

(2001) Casus Oyunu (2001), (2016) Shannara Günlükleri (2016), (2001) Sıradışı Sanıklar (2001), (2018) Meg: Derinlerdeki Dehşet (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meg: Derinlerdeki Dehşet
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 13,903

6 Gün
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 11,640

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 47,318
2015 Aksiyon Oyuncu 8.5 51,815
2015 Belgesel Oyuncu 7.6 69
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 722
2014 Dram Oyuncu 9.1 9

Kayıp Şampiyon
2014 Dram Oyuncu 7.6 3,890
2010 Dram Oyuncu    
2009 Aile Oyuncu 5.1 770
2008 Aksiyon Oyuncu    

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 131,278

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Oyuncu 6.5 32,261
2001 Macera Oyuncu 6.9 2,952
2000 Macera Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,675
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,323
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018