Giriş Kayıt
Margot Grahame

Margot Grahame (58)


Oyuncu

Margaret Clark, 20 Şubat 1911 Canterbury, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Informer (1935), Sihirbaz Doktor (1949), (1952) Korsanlar Kralı (1952), (1947) Forever Amber (1947) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Margaret Clark
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1911
Doğum Yeri: Canterbury, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 46 Biyografi Oyuncu 6.4 991
1953 42 Suç Oyuncu 6.2 269
1952 41 Oyuncu 6.4 256

Korsanlar Kralı
1952 41 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,216
1951 40 Suç Oyuncu 6.0 100
1949 38 Komedi Oyuncu 6.2 49

Sihirbaz Doktor
1949 38 Dram Oyuncu 6.5 830
1947 36 Macera Oyuncu 6.7 1,092
1936 25 Suç Oyuncu 5.6 144
1935 24 Dram Oyuncu 7.5 5,200
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019