Giriş Kayıt
Rebecca Grace

Rebecca Grace


Editör, Editör, Görsel Efekt

Rebecca Grace, editör, editör, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Editör 7.5 70
2008 Komedi Editör 3.8 942
2006 Korku Editorial Department 4.8 469
2006 Dram Editorial Department 6.5 1,696
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,716
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018