Giriş Kayıt
Sebastián Goñi

Sebastián Goñi


Sanat Bölümü, Oyuncu

Sebastián Goñi, sanat bölümü, oyuncu.

Başsız Kadın (2008), Kayıp Kucak (2004), Aile Kanunu (2006), Aşksız Bir Yıl (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Sanat Bölümü 5.8 195

Başsız Kadın
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,723

Aile Kanunu
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 1,392

Aşksız Bir Yıl
2005 Dram Sanat Bölümü 6.3 611

Kayıp Kucak
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.0 2,713
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu
Çeşitli
6.9 1,592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018