Giriş Kayıt
Sebastián Goñi

Sebastián Goñi


Sanat Bölümü, Oyuncu

Sebastián Goñi, sanat bölümü, oyuncu.

Başsız Kadın (2008), Kayıp Kucak (2004), Aile Kanunu (2006), Aşksız Bir Yıl (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Sanat Bölümü 5.8 205

Başsız Kadın
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,825

Aile Kanunu
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 1,397

Aşksız Bir Yıl
2005 Dram Sanat Bölümü 6.3 618

Kayıp Kucak
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.0 2,739
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu
Çeşitli
6.9 1,627
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019