Giriş Kayıt
David S. Goyer

David S. Goyer (53)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

David Samuel Goyer, 22 Aralık 1965 Ann Arbor, Michigan, ABD doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen.

Marina Black ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kara Şövalye (2008), Kara Şövalye Yükseliyor (2012), Batman Başlıyor (2005), Çelik Adam (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Samuel Goyer
Doğum Tarihi: 22 Aralık 1965
Doğum Yeri: Ann Arbor, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: David Goyer | Cynthia Verlaine
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
7.9 (7 Oy)
  • Currently 157.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Fener Birliği
2020 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
2019 Aksiyon Senarist    

Terminatör: Kara Kader
2019 Aksiyon Senarist    
2019 Fantastik Yapımcı    
2018 Senarist 7.7 222

Constantine: İblisler Şehri
2018 Animasyon Yapımcı 7.6 3,695
2018 Animasyon Yapımcı 7.5 1,707
2018 53 Komedi Yapımcı 5.9 9,130

Robot Köpek
2018 53 Aksiyon Yapımcı 5.2 6,813
2018 53 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.8 20,442
2018 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 11,445

Bir Ulusun Doğuşu
2016 51 Biyografi Yapımcı 6.4 18,447

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 51 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.5 577,420

Orman
2016 51 Korku Yapımcı 4.8 36,443
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 45,392

Çelik Adam
2013 48 Aksiyon Senarist 7.1 647,774

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.0 69,968
2012 Aksiyon Senarist 8.0 10,750

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 47 Aksiyon Senarist 8.4 1,388,984

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 46 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.3 103,684
2010 Aksiyon Senarist 8.3 15,209
2010 45 Fantastik Senarist 3.9 536

Doğmamış
2009 44 Dram Yönetmen
Senarist
4.8 47,078
2009 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.6 57,454

Kara Şövalye
2008 43 Aksiyon Senarist 9.0 2,069,583

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 43 Animasyon Senarist 6.8 24,395

Atlayıcı
2008 43 Aksiyon Senarist 6.1 272,222

Görünmez
2007 42 Suç Yönetmen 6.3 33,461

Ninja Kaplumbağalar
2007 42 Animasyon 6.3 58,446

Hayalet Sürücü
2007 42 Aksiyon Yapımcı 5.2 209,499
2006 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.6 487
2006 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.5 4,765
2005 Aksiyon Yapımcı 7.3 5,000

Batman Başlıyor
2005 40 Aksiyon Senarist 8.2 1,195,602
2004 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.9 155,902
2004 39 Korku Senarist 4.0 1,915

Freddy Jason'a Karşı
2003 38 Korku 5.8 103,461

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 37 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 186,751

ZigZag
2002 37 Dram Senarist
Yönetmen
6.0 1,280

Görev Mars
2000 35 Macera Yapımcı 5.6 66,985

Bıçağın İki Yüzü
1998 33 Aksiyon Senarist 7.1 226,580

Karanlık Şehir
1998 33 Dram Senarist 7.7 177,499
1998 33 Aksiyon Senarist 3.7 2,390
1997 Dram Yapımcı 5.9 120

Karga 2
1996 31 Aksiyon Senarist 4.6 18,014

Kukla Efendileri
1994 29 Korku Senarist 5.9 7,782
1993 28 Bilim-Kurgu Senarist 5.3 1,396
1992 Komedi Senarist 5.2 3,084
1991 26 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.6 4,961

Ölüm Emri
1990 25 Aksiyon Senarist 5.7 15,637
- Aksiyon Senarist    
- Fantastik Senarist
Yapımcı
   
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,896) Black Mirror (1,935) The 100 (1,883) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,711) The Big Bang Theory (1,550) Shingeki no kyojin (1,437)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019