Giriş Kayıt
Jason Gourson

Jason Gourson


Editör, Editör

Jason Gourson, editör, editör.

50 İlk Öpücük (2004), Asabiyim (2003), Kazara Zengin (2002), Ağır Sıklet (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Editör 6.7 1,630
2015 Dram Editör 7.6 36,000
2014 Dram Editör 6.9 2,013
2014 Komedi Editör 4.7 418
2013 Komedi Editör 7.2 70

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Editorial Department 6.4 82,028

Bir Yıldız Doğuyor
2011 Komedi Editör 3.3 10,703

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Editorial Department 3.4 44,159

Sakar Polis
2009 Aksiyon Editorial Department 5.2 96,014
2009 Komedi Editör 6.8 126,313

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Editorial Department 6.8 305,647

Asabiyim
2003 Komedi Editorial Department 6.3 192,476

Kazara Zengin
2002 Komedi Editorial Department 5.8 127,766

Hayvan
2001 Komedi Editorial Department 4.8 53,927

Küçük Nicky
2000 Komedi Editorial Department 5.3 92,112

Süper Baba
1999 Komedi Editorial Department 6.4 186,205
1997 Aksiyon Editorial Department 5.5 35,875

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Editorial Department 7.0 181,601
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019