Giriş Kayıt
Ludmilla Goulian

Ludmilla Goulian (67)


Yapım Yöneticisi, Yapım Tasarımcısı

Ludmilla Goulianskaya, 17 Ocak 1903 Minsk, Belarus, Rusyan Empire [bugünkü Belarus] doğumlu yapım yöneticisi, yapım tasarımcısı.

Sisler Rıhtımı (1938), Küçük Bir Sevda (1979), Kaderi Arayan Adam (1976), Şeytanın Kurbanları (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ludmilla Goulianskaya
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1903
Doğum Yeri: Minsk, Belarus, Rusyan Empire [bugünkü Belarus]
Diğer Bir İsmi: L. Goulian | Mme L. Goulian | Mme Goulian
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Bir Sevda
1979 Macera Yapım Yöneticisi 7.5 4,691
1978 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 3,024
1977 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 463

Kaderi Arayan Adam
1976 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 4,541
1976 Suç Yapım Yöneticisi 6.6 343
1975 Suç Yapım Yöneticisi 6.5 685

Mavi Sakal
1972 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 1,028
1972 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 841
1970 67 Suç Yapım Yöneticisi 6.2 105
1970 67 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 31

Tek Gözlü Kahraman
1969 66 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 2,330

Şeytanın Kurbanları
1968 65 Korku Yapım Yöneticisi 6.6 4,928

Tatli baslangiç
1967 64 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 194

Siyah Lâle
1964 61 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapım Tasarımcısı
6.8 1,758
1963 60 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 458
1963 60 Romantik Yapım Yöneticisi 6.7 205

Marsilya Aşıkları
1961 58 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 1,741
1960 57 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 66
1957 54 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 279

Notre Dame'ın Kamburu
1956 53 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 2,125

The Adultress
1953 50 Suç Yapım Yöneticisi 7.4 1,007
1951 48 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 283
1950 47 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 284
1948 45 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 311
1946 43 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 166
1938 35 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 77

Sisler Rıhtımı
1938 35 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 7,280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019