Giriş Kayıt
Matthew Gough

Matthew Gough


Sesler

Matthew Gough, sesler.

Dans Etmenin Sırrı (2000), Ned Kelly (2003), Ya Hep Ya Hiç (2002), Ölüm Bekçisi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mathew Gough | Matt Gough
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.4 14
2015 Dram Sesler 4.5 6
2014 Belgesel Sesler 7.4 5,970
2013 Komedi Sesler 6.6 295
2012 Komedi Sesler 5.5 309

Şempanze
2012 Belgesel Sesler 7.2 5,567

Afrika Kedileri
2011 Belgesel Sesler 7.6 5,805
2010 Aksiyon Sesler 6.5 3,469
2010 Romantik Sesler 8.2 65
2009 Dram Sesler 7.1 1,275
2009 Dram Sesler 7.2 1,269
2009 Komedi Sesler 6.5 172

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Sesler 6.3 43,173
2008 Korku Sesler 5.9 1,707
2008 Biyografi Sesler 6.5 5,424

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Sesler 5.6 12,224

Yeryüzü
2007 Belgesel Sesler 8.0 13,863
2007 Dram Sesler 6.1 781
2006 Aksiyon Sesler 3.3 725

Hirsiz
2006 Dram Sesler 6.5 21,299

Uçuş 93
2006 Aksiyon Sesler 7.6 93,025
2006 Dram Sesler 6.7 871

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Sesler 5.9 110,744

Tara Sokağı
2005 Dram Sesler 6.0 1,652

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 Animasyon Sesler 5.2 2,804
2004 Komedi Sesler 6.2 48,382

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sesler 6.3 152,360

İki Kardeş
2004 Macera Sesler 7.1 13,622

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.9 493,116
2004 Komedi Sesler 5.7 599
2004 Komedi Sesler 7.2 30,155
2004 Dram Sesler 6.5 274

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Sesler 5.4 1,134

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Sesler 7.2 101,342

Soğuk Dağ
2003 Dram Sesler 7.2 132,625
2003 Aksiyon Sesler 6.5 24,365

Zor Seçim
2003 Komedi Sesler 5.4 6,285

Kirli Tatlı Şeyler
2002 Suç Sesler 7.4 38,758

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sesler 6.5 31,129
2002 Müzikal Sesler 4.7 431
2002 Komedi Sesler 6.5 1,561
2002 Komedi Sesler 4.2 148
2002 Komedi Sesler 6.8 21,100

Ya Hep Ya Hiç
2002 Dram Sesler 7.6 9,274

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Sesler 7.8 120,871

Acemi Askerler
2001 Komedi Sesler 6.8 22,272

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Sesler 5.9 31,346

Toz
2001 Dram Sesler 6.6 2,020
2001 Komedi Sesler 5.9 3,518

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Sesler 7.7 116,052

Melekler Çetesi
2000 Komedi Sesler 4.1 560

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Sesler 7.1 164,735
2000 Macera Sesler 6.7 732
2000 Dram Sesler 7.0 2,375
2000 Macera Sesler 6.2 1,511
2000 Macera Sesler 8.4 16,466
1999 Dram Sesler 5.8 1,527
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019