Giriş Kayıt
Thomas Goswell

Thomas Goswell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Thomas Goswell, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Kan Damlatan Ev (1971), Frankeştayn Kadını Yarattı (1967), They Made Me a Fugitive (1947), The Good Die Young (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Damlatan Ev
1971 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,296

Frankeştayn Kadını Yarattı
1967 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,162

Gündüz İnsan Gece Kurt
1961 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 4,081

Korkunç Çıglık
1961 Korku Sanat Yönetmeni 7.4 2,483
1961 Macera Sanat Yönetmeni 6.0 437

Dracula'nın Gelinleri
1960 Korku Sanat Yönetmeni 6.8 5,237
1957 Gizem Sanat Bölümü 6.2 306
1954 Suç Sanat Bölümü 6.8 566
1947 Suç Sanat Bölümü 7.3 891
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018