Giriş Kayıt
Thomas Goswell

Thomas Goswell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Thomas Goswell, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Kan Damlatan Ev (1971), Frankeştayn Kadını Yarattı (1967), They Made Me a Fugitive (1947), The Good Die Young (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Damlatan Ev
1971 Korku Sanat Bölümü 6.6 4,107

Frankeştayn Kadını Yarattı
1967 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,756

Gündüz İnsan Gece Kurt
1961 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 4,524

Korkunç Çıglık
1961 Korku Sanat Yönetmeni 7.4 3,154
1961 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 642

Dracula'nın Gelinleri
1960 Korku Sanat Yönetmeni 6.8 5,800

Çılgın Katil
1957 Gizem Sanat Bölümü 6.3 431
1954 Suç Sanat Bölümü 6.8 679
1947 Suç Sanat Bölümü 7.3 1,102
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019