Giriş Kayıt
Valentin Goshev

Valentin Goshev (56)


Oyuncu

Valentin Goshev, 22 Ocak 1963 Blagoevgrad, Bulgaristan doğumlu oyuncu.

İzbe (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1963
Doğum Yeri: Blagoevgrad, Bulgaristan
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 49 Komedi Oyuncu 6.9 1,508

İzbe
2006 43 Korku Oyuncu 5.6 11,959

Temcit Pilavı
2002 39 Dram Oyuncu 6.0 67

Amerika Mektubu
2001 38 Dram Oyuncu 7.5 652
2000 37 Kısa Metraj Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019