Giriş Kayıt
Frank Gorshin

Frank Gorshin (90)


Oyuncu

Frank Gorshin, 05 Nisan 1933 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

1957 yılının Nisan ayında Chris Gorshin ile evlendi. 48 yılın ardından 2005 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Diablo II (2000), Invasion of the Saucer Men (1957), Twilight of the Ice Nymphs (1997), Bloodmoon (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1933
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratık
2006 73 Komedi Oyuncu 3.8 166

Harvard'da Aşk Hikayesi
2004 Romantik Oyuncu 7.5 296
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 13,313
2003 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,215

Rus İşi
2003 70 Komedi Oyuncu 4.1 341
2002 69 Aksiyon Oyuncu 5.6 253
2002 69 Komedi Oyuncu 5.3 493
2000 Aile Oyuncu 4.1 6,399
2000 Aksiyon Oyuncu 9.0 4,667
1997 64 Dram Oyuncu 4.7 134
1997 64 Aile Oyuncu 5.9 310
1997 64 Fantastik Oyuncu 5.8 965
1997 64 Aksiyon Oyuncu 5.8 909

12 Maymun
1995 62 Gizem Oyuncu 8.0 643,602
1994 61 Komedi Oyuncu 3.1 1,314
1993 60 Komedi Oyuncu 4.4 185
1993 60 Fantastik Oyuncu 5.2 8,754
1990 Dram Oyuncu 8.2 16,073
1989 56 Komedi Oyuncu 3.1 196
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,078

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 8,220
1986 53 Komedi Oyuncu 4.0 237
1981 48 Macera Oyuncu 6.6 1,189
1979 46 Gizem Oyuncu 5.4 489

25. Yüzyıl
1979 Macera Oyuncu 6.9 10,286
1976 Animasyon Oyuncu 6.6 4,564
1976 Belgesel Oyuncu 7.5 78
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,935
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,549
1968 35 Komedi Oyuncu 4.7 1,902
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,609
1967 Komedi Oyuncu 6.3 73
1966 33 Macera Oyuncu 6.5 35,611
1966 33 Western Oyuncu 6.2 753
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 25,863
1965 32 Aile Oyuncu 6.7 7,826
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,479
1962 Western Oyuncu 7.6 3,130
1962 Aksiyon Oyuncu 8.4 3,094
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,206
1962 Müzik Oyuncu 7.4 268
1962 Komedi Oyuncu 8.3 321
1961 28 Komedi Oyuncu 6.1 264
1961 28 Komedi Oyuncu 6.9 1,682
1960 27 Komedi Oyuncu 6.6 3,058
1960 27 Komedi Oyuncu 6.9 3,784

Korkunç Mücadele
1959 26 Romantik Oyuncu 7.1 6,993

Tank Taburu
1958 25 Savaş Oyuncu 4.0 192
1958 25 Savaş Oyuncu 6.4 2,524
1957 24 Komedi Oyuncu 5.3 2,138
1957 24 Suç Oyuncu 6.0 280
1957 24 Komedi Oyuncu 6.3 1,542
1957 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,679
1956 23 Aksiyon Oyuncu 5.0 388
1956 23 Dram Oyuncu 6.1 643
1956 23 Dram Oyuncu 6.6 1,493
1953 Komedi Oyuncu 6.9 430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024