Giriş Kayıt
Erin Gorman

Erin Gorman


Yapımcı, Senarist

Erin Gorman, yapımcı, senarist.

D.E.B.S. (2003), Black Circle Boys (1997), The Only Thrill (1997), (1995) Kicking and Screaming (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Erin Martin Gorman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Romantik Çeşitli 6.2 3,847
2003 Aksiyon Yapımcı 6.3 998

İyi Bir Kız
2002 Komedi Çeşitli 6.4 41,448
2001 Komedi Çeşitli 7.2 5,278
1999 Belgesel Senarist 7.8 439
1997 Dram Yapımcı 5.0 848
1997 Dram Yapımcı 6.0 575
1995 Komedi Yapımcı 6.9 9,080
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019