Giriş Kayıt
Stan Gordon

Stan Gordon


Sesler

Stan Gordon, sesler.

Magnum, P.I. (1980), Gloria (1980), Starsky and Hutch (1975), Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stanlet Gordon | Stanley P. Gordon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aile Sesler 5.9 511
1987 Suç Sesler 6.4 2,020

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Sesler 6.9 26,102
1980 Aksiyon Sesler 7.5 19,030
1980 Suç Sesler 7.1 7,183

Şöhret Yolunda
1976 Biyografi Sesler 7.3 4,257
1975 Aksiyon Sesler 7.0 6,257
1968 Belgesel Sesler 7.5 2,661
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019