Giriş Kayıt
Mark J. Gordon

Mark J. Gordon (6)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Mark J. Gordon, 17 Temmuz 2012 Los Angeles, California, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Gordon
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku 2.7 747
2001 Korku Görüntü Yönetmeni 3.3 891
1999 Dram Yapımcı    
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 410

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 1,486
1992 Kameraman 7.0 55
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018