Giriş Kayıt
Mark J. Gordon

Mark J. Gordon (6)


Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Kameraman

Mark J. Gordon, 17 Temmuz 2012 Los Angeles, California, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, yapımcı, kameraman.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Gordon
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku 2.7 775
2001 Korku Görüntü Yönetmeni 3.3 930
1999 Dram Yapımcı 4.9 255
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 422

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 1,605
1992 Kameraman 7.0 62
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018