Giriş Kayıt
Lawrence Gordon

Lawrence Gordon (83)


Yapımcı, Senarist

Lawrence Gordon, 25 Mart 1936 Yazoo City, Mississippi, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

Zor Ölüm (1988), Watchmen (2009), Av (1987), Zor Ölüm 2 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1936
Doğum Yeri: Yazoo City, Mississippi, ABD
Diğer Bir İsmi: Lawrence A. Gordon
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 83 Aksiyon Yapımcı    
2019 Aksiyon Yapımcı    
2018 82 Aksiyon Yapımcı 5.4 86,673
2013 77 Belgesel Oyuncu 7.5 1,670

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 73 Animasyon Yapımcı 7.1 5,415
2009 73 Macera Yapımcı 7.2 1,360
2009 73 Aksiyon Yapımcı 7.6 450,263

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 72 Aksiyon Yapımcı 7.0 237,076

Hellboy : Kan Ve Demir
2007 71 Animasyon Yapımcı 6.8 2,994

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Yapımcı 6.6 3,584
2004 68 Aksiyon Yapımcı 6.9 282,525

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 67 Aksiyon Yapımcı 5.5 120,707
2002 Aksiyon Yapımcı 5.8 2,990
2001 65 Dram Yapımcı 7.4 166,231
2001 65 Aksiyon Yapımcı 5.8 183,991
2001 65 Belgesel 6.9 236
1999 Aksiyon Yapımcı 5.7 3,811

Şapşal Kahramanlar
1999 63 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.1 58,306

Ateşli Geceler
1997 61 Dram Yapımcı 7.9 217,964

Ufuk Faciası
1997 61 Korku Yapımcı
Çeşitli
6.7 141,866

Sessiz Düşman
1997 61 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.1 53,084

Su Dünyası
1995 59 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.2 164,782
1992 56 Komedi Çeşitli 6.1 1,287

Roket Adam
1991 55 Aksiyon Yapımcı 6.4 48,087

Av 2
1990 54 Aksiyon Yapımcı 6.3 131,954

Zor Ölüm 2
1990 54 Aksiyon Yapımcı 7.1 310,102

48 Saat Daha
1990 54 Aksiyon Yapımcı 5.8 35,083

Düşler Tarlası
1989 53 Dram Yapımcı 7.5 98,875
1989 53 Aksiyon Yapımcı 6.0 29,259

Aile Bağları
1989 53 Komedi Yapımcı 5.7 11,021

Hür Kan
1989 53 Aksiyon Yapımcı 6.4 34,649

Vurgun
1989 53 Macera Yapımcı 5.8 16,094

Zor Ölüm
1988 52 Aksiyon Yapımcı 8.2 711,585

Deli Doktor
1988 52 Komedi Yapımcı 5.7 4,237

Av
1987 51 Aksiyon Yapımcı 7.8 341,853
1986 50 Komedi Yapımcı 5.8 16,791
1986 Dram Yapımcı 6.9 18
1985 49 Komedi Yapımcı 6.5 32,669

Muhtesem ikili
1984 48 Aksiyon Yapımcı 6.8 15,744

48 Saat
1982 46 Aksiyon Yapımcı 6.9 62,332
1982 46 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.2 1,018
1982 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 824
1982 46 Dram Yapımcı
Senarist
5.8 95

Esin Perileri
1980 44 Fantastik Yapımcı 5.1 10,747

Savaşçılar
1979 43 Aksiyon Yapımcı 7.7 84,665

Sürücü
1978 42 Aksiyon Yapımcı 7.2 12,255
1978 42 Aksiyon Yapımcı 6.3 5,406
1978 42 Komedi Yapımcı 6.2 3,246

Kanca-Ölümden de Beter
1977 41 Aksiyon Yapımcı 7.0 6,545

Çıplak Yumruk
1975 39 Aksiyon Yapımcı 7.4 8,211

Gangsterler Kralı
1973 37 Aksiyon Yapımcı 7.0 4,146
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019