Giriş Kayıt
John Gordon Sinclair

John Gordon Sinclair (57)


Oyuncu

John Gordon Sinclair, 04 Şubat 1962 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gregory's Girl (1981), Nico, 1988 (2017), (2013) Dünya Savaşı Z (2013), (1989) Viking Erik (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1962
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Gordon-Sinclair | Gordon John Sinclair | Gord
Burcu: Kova
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Biyografi Oyuncu 6.8 1,048
2017 Komedi Oyuncu 6.5 404

Dünya Savaşı Z
2013 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 556,423
1999 37 Komedi Oyuncu 5.2 470

O Yaz
1998 36 Komedi Oyuncu 7.0 324
1998 36 Dram Oyuncu 6.3 559

Viking Erik
1989 27 Komedi Oyuncu 6.2 12,134
1983 21 Dram Oyuncu 7.7 103

Yerel Kahraman
1983 21 Komedi Oyuncu 7.4 18,782
1983 Animasyon Oyuncu 7.9 6,227
1982 20 Dram Oyuncu 6.3 2,117
1981 19 Komedi Oyuncu 7.1 6,911
1979 17 Komedi Oyuncu 6.9 816
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019